ΕΜΕΙΣ
PDF Εκτύπωση E-mail
AddThis Social Bookmark Button

Εάν έχετε κουραστεί από τους απρόσωπους χώρους γυμναστικής το YourTrainer σας δίνει τη λύση. Γυμναστείτε στο χώρο σας(σπίτι, γραφείο, γυμναστήριο, στη φύση) με παρακολούθηση από καταξιωμένους και έμπειρους προσωπικούς γυμναστές που θα σας δείξουν το δρόμο να γυμνάζεστε και να διατρέφεστε καλύτερα και θα σας εξασφαλίσουν την επιτυχία στο στόχο που οι ίδιοι έχετε επιλέξει.


Η γυμναστική δεν είναι για τους λίγους αλλα για όλους γενικότερα τους ανθρώπους που πήραν την απόφαση να αλλάξουν τη ζωή τους προς το καλύτερο, γι’αυτό και εμείς σε συνεργασία με μια ομάδα έμπειρων και καταξιωμένων στο χώρο ιατρών, έχουμε δημιουργήσει ειδικά προγράμματα για άτομα που προέρχονται από τραυματισμό ή υποφέρουν από χρόνιους πόνους στη μέση, τον αυχένα, τα γόνατα κ.α. Σε άτομα τα οποία έχουν ανατομικές παραμορφώσεις στη σπονδυλική στήλη (σκολίωση, κύφωση) ή άτομα με κινητικές δυσκολίες.


Δεν μπορούμε να μην ασχοληθούμε ιδιαιτέρως με κατηγορίες που μας ευαισθητοποιούν όπως είναι τα παιδία στα οποία σχεδιάζουμε ειδικά προγράμματα άσκησης (για την καλύτερη ανάπτυξη) και σωστής διατροφής (για την πρόληψη της παιδικής παχυσαρκίας).


Ενας άνθρωπος που βρίσκεται στη φάση της τρίτης ηλικίας χρίζει την προσοχή και υπευθυνότητα όλων μας, γι’αυτό και η ομάδα του yourtrainer δίνει βαρύτητα στον τρόπο πρόληψης της υπέρτασης, της οστεοπόρωσης, της οστεοαρθρίτιδας και αρτηριοσκλήρυνσης(παθήσεις που χαρακτηρίζουν την τρίτη ηλικία) με τα προγράμματα άσκησης και διατροφής που σχεδιάζονται με την υποστήριξη των αρμοδίων και έμπειρων ιατρών μας.


Μια γυναίκα που βρίσκεται σε περίοδο εγκυμοσύνης, μπορεί επίσης να κάνει προσωπική γυμναστική, για να διατηρήσει ένα επίπεδο φυσικής κατάστασης, να έχει ομαλότερο και πιο ανώδυνο τοκετό, αλλά και για να ελέγξει το βάρος της κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.


Ένας άνθρωπος με ‘’ιδιαίτερα χαρακτηριστικά’’ στην υγεία του, όπως αυξημένη χοληστερίνη, υψηλή πίεση, σάκχαρο, καρδιολογική δυσλειτουργία,  
πρόσφατη εγχείρηση, παχύσαρκος ή υπέρβαρος κλπ. για τον έλεγχο –σταθεροποίηση και βελτίωση της υγείας του, αλλά και για την βελτίωση της σωματικής – εμφανισιακής του κατάστασης με σκοπό την αλλαγή της ψυχολογίας του.


Οποιοσδήποτε μπορεί να κάνει personal training, απλά και μόνο γιατί θέλει να ασχοληθεί με την δραστηριότητα που τον ευχαριστεί, έχοντας δίπλα του τον προσωπικό του γυμναστή ως πηγή κινήτρου, ενθάρρυνσης, προτύπου και φίλου.
Για το λόγο αυτό και για όλους τους παραπάνω δημιουργήθηκε το yourtrainer.gr